Камерън Диас – секси на 40+

Актрисата мина вече 40, но това не и пречи да е все такава омайница и чаровница за публиката. Тя самата споделя, че се чувства секси и то повече от всякога, а това силно личи на сцената и пред тв екрана.

Цялото име на Камерън Диас е Камерън Мишел Диас, на галено близките се обръщат към нея с Ками или Кам. Висока е 1,75 м. Баща й е с мексикански произход, а майка й е на половин германка и на толкова англичанка.

От малка Диас мечтае да е зоолог, а на 16 г. на едно парти я харесват и й предлагат кариера на модел. Така се мести да живее и работи в Япония. На филмовата „арена“ се появява с „Маската“, това е и големият й пробив. Като звезда на холивудското кино става известна и с „Да бъдеш Джон Малкович“; „Ах, тази Мери“; „Ванила Скай“; „Гангстерите на Ню Йорк“. Сред любимите групи на Камерън са Iron Maiden и AC/DC. Не харесва филми на ужасите и не обича да дава автографи.

Интересно за нея още е, че за разлика от много от героините си, в реалния живот Камерън е пълна противоположност. Тя харесва бюста си и твърди, че не би прибягнала към пластични операции, ако не се налага. Споделя още, че в резултат на злополука, при каране на ски, чупи сериозно носа си и дори не може да диша, това налага нуждата от скалп. От малка помни, как майка й я е учила, че „идеалният женски бюст“ е този, който може да се побере в чаша от шампанско. Самата тя коментира, че е живо доказателство, че и с малки гърди може да се „пробие в Холивуд“.

В интимния живот Камерън е имала връзки с някой от най-известните и желани мъже.

Само за три години тя бележи страхотен ръст в смяната на партньорите в личния живот, не само на сцената. Те е от онези хора, които се чувстват пълноценни, дори когато са сами в живота, а това може само да дава добър пример и за българските жени.